Seje Državnega zbora - Izbrana seja

19. redna seja Državnega zbora

Status: neznan

Dokumenti seje

Zapisi seje

e-klop (objava gradiva, prispelega po začetku seje)

Glasovanja

Datum
Ura
Rezultati glasovanja
EPA
Dokument
Kvorum 84 Za 38 Proti 45
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministrice za pravosodje mag. Lilijane Kozlovič na poslansko vprašanje Maše Kociper v zvezi s poskusom vplivanja politikov na delo tožilstva, policije in sodstva. )
Kvorum 85 Za 39 Proti 45
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janeza Ciglerja Kralja na poslansko vprašanje Primoža Siterja v zvezi s preprečevanjem družinskega nasilja in pomočjo žrtvam v času drugega vala epidemije COVID-19.)
Kvorum 84 Za 39 Proti 44
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandre Pivec na poslansko vprašanje Jožeta Lenarta v zvezi z gozdno-lesno verigo.)
Kvorum 86 Za 35 Proti 46
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra brez resorja, pristojnega za razvoj in evropsko kohezijsko politiko Zvonka Černača na poslansko vprašanje Nika Prebila v zvezi s črpanjem sredstev iz naslova evropske kohezijske politike.)
Kvorum 85 Za 38 Proti 46
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janeza Ciglerja Kralja na poslansko vprašanje Boštjana Koražije v zvezi s problematiko študentskega dela in socialnega položaja študentov po epidemiji COVID-19.)
Kvorum 86 Za 39 Proti 46
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministrice za izobraževanje, znanost in šport dr. Simone Kustec Lipicer na poslansko vprašanje Aljaža Kovačiča v zvezi s financiranjem športa.)
Kvorum 86 Za 34 Proti 46
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za finance mag. Andreja Širclja na poslansko vprašanje Andreje Zabret v zvezi z zaskrbljujočim stanjem javnih financ.)
Kvorum 85 Za 39 Proti 45
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za javno upravo Boštjana Koritnika na poslansko vprašanje Rudija Medveda v zvezi z volilno zakonodajo.)
Kvorum 86 Za 40 Proti 44
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za infrastrukturo Jerneja Vrtovca na poslansko vprašanje mag. Andreja Rajha v zvezi s tretjo razvojno osjo.)
Kvorum 86 Za 40 Proti 45
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za infrastrukturo Jerneja Vrtovca na poslansko vprašanje Željka Ciglerja v zvezi s financiranjem izgradnje severnega in južnega dela tretje razvojne osi ter načinom deponiranja ogromnih količin materiala na odseku med Velenjem in Slovenj Gradcem. )
Kvorum 84 Za 38 Proti 45
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za gospodarski razvoj in tehnologijo Zdravka Počivalška na poslansko vprašanje Roberta Pavšiča v zvezi z ocenjevanjem pomoči gospodarstvu v obdobju epidemije COVID-19.)
Kvorum 80 Za 12 Proti 53
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministrice za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano dr. Aleksandre Pivec na poslansko vprašanje Janija Ivanuše v zvezi s krizo v vinskem sektorju. )
Kvorum 85 Za 37 Proti 46
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti Janeza Ciglerja Kralja in ministra za finance mag. Andreja Širclja na poslansko vprašanje Maše Kociper v zvezi s Predlogom zakonom o spremembah in dopolnitvah Zakona o pokojninskem in invalidskem zavarovanju, ki je v zakonodajnem postopku.)
Kvorum 84 Za 38 Proti 44
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za javno upravo Boštjana Koritnika na poslansko vprašanje mag. Bojane Muršič v zvezi s pripravo volilne in referendumske zakonodaje. )
Kvorum 86 Za 33 Proti 46
Predlog sklepa (razprava o odgovoru ministra za zdravje Tomaža Gantarja in ministra za obrambo mag. Mateja Tonina na poslansko vprašanje Janija Möderndorferja v zvezi s helikoptersko nujno medicinsko pomočjo.)
Stran 1 od 4